Yapılışı:
• Mantarları saplarından parçalamadan ayırdım, yıkadım.
• Mantar saplarını atmadım, çorba yapmak için bekliyorlar.
• Fırın tepsisine, mantarları koydum, içlerine mantarların büyüklüğüne göre leblebiden küçük tereyağı parçaları koydum.
• Üzerlerine tuz ve baharatlarla karıştırdığım, kaşar peyniri rendesini doldurdum.
• Fırının üst tarafına en yakın olacak şekilde tepsiyi koyup, kızgın ısıda kaşarlar kızarana dek pişirdim.
• Küçük mantarlar daha çabuk pişiyor, onları alıp büyükleri biraz daha pişiriyorum.
Taşsın dökülmesin, ardı kesilmesin, hepimize yarasın:)
Canım,
YanıtlaSilellerine sağlık. Bayılırım, nasıl da güzel görünüyorlar.Miss gibi.
Sevgiyle kal.
BÜLBÜLÜN YERİ, TEŞEKKÜRLER CANIM
YanıtlaSilElifcim harika görünüyorlar..ellerine sağlık...
YanıtlaSilElifcim, her hafta hilafsız 2kere yaparım lokum gibi gider. eline sağlık:)
YanıtlaSilHemen yapmak istiyorum!
YanıtlaSilDeğişik bir sunum!eline sağlık.
YanıtlaSilSevgiler...
Hımmm, nefisss. Çok severim hatta bayılırım. Ellerine sağlık canımcım :) Sevgiler.
YanıtlaSilEllerinize sağlık, sevgiler
YanıtlaSilSEVGİLİ AYTAÇ, TEŞEKKÜRLER
YanıtlaSilHİLALLAND, GERÇEKTEN LOKUM GİBİ GİDİYOR, TEŞEKKÜRLER.
YanıtlaSilŞANSLI TEŞEKKÜRLER
YanıtlaSilCANIMCIM, TEŞEKKÜRLER:)
YanıtlaSilRUMMA TEŞEKKÜRLER:)
YanıtlaSil