1 Şubat 2010 Pazartesi

MENEMEN


Bir kuru soğanı yağda kavurup, bir kavanoz menemen konservesi boşaltıyorum. Tuzunu baharatını ekleyip yumurtalarını kırıyorum.

Oldu da bitti bile…
Ayrıca melemen değil, menemenmiş; imla kılavuzuna baktım.
Taşsın dökülmesin, ardı kesilmesin, hepimize yarasın:)

4 yorum:

  1. Harika görünüyor.Bu saatte olsa yerim doğrusu.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Canım yemek yapmadığımda bende hemen bir menemen yapıyorum. Evdekiler bayılıyor. Ama senin ki mükemmel görünüyor el yapımı bizde menemen konservesi yok.Tiyoları sizden alıp bu yaz yapacağım inşallah.

    Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık canımcığım. Çok lezzetli görünüyor. 'ye beni' diyor. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. her daim sevdiğim bir yemek

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)