Yazdan onca kış hazırlığı yaptım, nasıl kullandığımı anlatmak yeni nasip oldu. Şimdi buldumcuk gibi kullanıyorum. Bir de kışın yaz mahsulleri almayan birisi olarak çok rahat ediyorum.
Malzemeler:• 1 tane konserve menemen ( burada ve burada)
• 1 tane kuru soğan
• 1 diş sarımsak
• 4-5 kaşık kıyma
• zeytin yağı , tuz, pulbiber, karabiber ,kekik
• 1 tane kuru soğan
• 1 diş sarımsak
• 4-5 kaşık kıyma
• zeytin yağı , tuz, pulbiber, karabiber ,kekik
Yapılışı:• Soğanı yağda kavurup, kıymayı, sarımsağı katıp tekrar kavuruyorum.
• Konserveyi açıp boşaltıyorum, tıkırdamaya başlayınca tuzunu , baharatını katıyorum.
Taşsın dökülmesin, ardı kesilmesin, hepimize yarasın:)
• Konserveyi açıp boşaltıyorum, tıkırdamaya başlayınca tuzunu , baharatını katıyorum.
Taşsın dökülmesin, ardı kesilmesin, hepimize yarasın:)
Tam banımlık!
YanıtlaSilSevgiler...
Görüntü iştah acıcı lezzeti kim bilir nasıl olmuştur.Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilSevgiyle kalın...