Malzemeler:
• İstediğimiz sayıda çinekop
• Yağlı kağıt
• Tuz
• Sızma zeytinyağı
• Tel zımba
• İstediğimiz sayıda çinekop
• Yağlı kağıt
• Tuz
• Sızma zeytinyağı
• Tel zımba
Yapılışı:
• Yıkadığım balıkları tuzlayıp, içlerini ve dışlarını fırçayla iyice yağladım.
• İki tanesini bir araya getirip, yağlı kağıtla tel zımba yardımıyla paketledim.
• Yıkadığım balıkları tuzlayıp, içlerini ve dışlarını fırçayla iyice yağladım.
• İki tanesini bir araya getirip, yağlı kağıtla tel zımba yardımıyla paketledim.
• Paket tavada puf böreği gibi kabarıyor.bir tarafı hafiften kahverengi olmaya başlayınca öteki tarafını çevirip pişirdim.
Taşsın dökülmesin , ardı kesilmesin, hepimize yarasın:)
Ay,çok iyi fikirmiş. Ellerine sağlık.
YanıtlaSilSevgiyle kal.
Merhabalar tarif süper görünüyor :) Deneyeceğim. Ayrıca, halen blog kullanımı ve blog tutma sebepleri ile ilgili bir araştırma yapıyorum. Aşağıdaki linkten ankete ulaşıp, doldurursanız bir blogsevere yardımcı olmuş olursunuz. Teşekkürler.
YanıtlaSilhttp://www.surveymonkey.com/s/blog_kullanim_anketi
veya
http://nedenblogluyoruz.blogspot.com/
Not: Araştırma sonuçları yine bu adresten yayınlanacaktır.
Canım,
YanıtlaSilseni mimledim. Bloguma uğrar mısın?
Sevgiyle kal.