6 Temmuz 2012 Cuma

Canım Ahu, buralardayım




Ahum çok teşekkür ederim, beni duygulandırdın. Bu sanal arkadaşlık dünyada da böyle midir yoksa biz Türkler bu işi kendimize mi uydurduk acaba?  Harbiden işin içine duygu kattık, birbirimizi arar, özler ve en önemlisi SEVER olduk.
Evet buralardayım, bakanlar kurulu bile dağıldı ama ben yani bizim aile Ankara'yı bekler olduk. Küçük kızım iyice üniversite sınavı telaşesine girdi, ilave!!! kurs almak istedi, yani kursa gidiyor. Büyüğüm hadi üniversiteyi bitirmişken memuriyet sınavına gireyim dedi , yarın sınava girecek. Esas yüksek lisans mülakatlarını takip ediyor  ve ders çalışıyor ki , bu iş temmuz ayını kapsayacak görünüyor.  Ne yapalım tatil dediğin nedir ki   , yorgun argın eve dönmek değil midir? ( gariban avuntusu)
Bense tam blogumu güncelleyeceğim, şehit haberleri, savaş tamtamları, doğal afetler ve birsürü endişeler kendi içimde dengeyi kuramadım, gönlümü hoş edip blogumu güncelleyemedim. Çoğa koysan almıyor, aza koysan dolmuyor, tuhaf bir durum. Biliyorum bu durumlar hepimizin canını sıkıyor hatta acıtıyor ama yapacak bir şey yok, tıkanıp kalıyor insan. Sadece üzülüp otururarak da kimseye bir hayrımız dokunmuyor, ne olursa olsun silkinip  hayata karışıp çalışmak , insanlığa , doğaya hizmet etmek, moralimizi yüksek tutmayı başarmak gerekiyor.
Bu arada iş yaparken sol elime silikon damlatıp yaktım, şimdi iyileşti. Bu seferde 15 gündür sağ omzum ve kolumda ağrı var,  kolumu kullanmakta  güçlük çekiyorum. Doktora gittim ilaç kullanıyorum, işe yaramazsa başka tedavi uygulayacakmış.
Yukarıda ki fotoğraf ne alaka derseniz, sabahları yürüyüş yaptığım canım ormanım:) Vakti zamanında bu araziyi ağaçlandıran ODTÜ öğrencilerine binlerce teşekkür:))                                                                                           
  

21 yorum:

  1. :) oğlunuza ve kızınıza başarılar, size de geçmiş olsun... :)

    YanıtlaSil
  2. Ahu sayesinde bizler de durumdan haberdar olduk. Evet, blog arkadaşlığı da diğer arkadaşlıklarımızdan farklı bir şey değil. Burada birbirimizi yüz yüze olmasak da tanıyor, özelliklerimizi, duygusal yapımızı, zevklerimizi, ilgi alanlarımızı keşfedip bazılarıyla daha özel bağlar kuarabiliyoruz. Ortalıklarda görmediğimiz zamanlar merak edip üzülebiliyoruz. Hangi ortamda ve hangi koşullarda olursa olsun allah hepimize güzel ve anlamlı dostluklar, arkadaşlıklar nasip etsin.
    Sağlık sorunlarınız için üzüldüm, en kısa zamanda iyileşmenizi dilerim. Sevgiler, selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet "özel bağlar" tam isabetli bir tanım oldu, teşekkürler.

      Sil
  3. Hepimiz sana benzer moddayız Elifciğim hatta tatil ve yaz rehavetidir diyoruz adına.Oysa ne çok bekledik yaz gelsin diye, neyse ki senin koşturmacaların güzel kızlarına başarılar diliyorum bundan sonraki seçimlerinde...

    YanıtlaSil
  4. Elif hanım,Ankara'da iken biz de o ormanda yürürüz.Özlemişim meğerse.Üzüntülerle beraber bizim de içimiz kıpır kıpır,benim de oğlum yarın sınava girecek.Allah hepsinin yardımcısı olsun.Başarılar diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa komşumuyuz yoksa:) teşekkürler, amin amiiin.

      Sil
  5. Geçmiş olsun, kol ağrısı bende epeydir var geçmedi, seninki geçer umarım

    YanıtlaSil
  6. İki kızınıza da başarılar dilerim kolay gelsin onlara ve tüm sınava gireceklere. Size de geçmiş olsun, her zaman güzel haberler duymak dileğiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım, güzellikler çoğalsın hayatımızda.

      Sil
  7. Gülen yüzün hiç solmasın, sevgiyle geçen günlerin olsun Elif abla :D

    YanıtlaSil
  8. Elif'cim çok geçmiş olsun,inşallah geçer omuzun.Arada bende gelip senin kekin tarifini aldım ve yaptım.Gerçekten nefis oldu.Bir daha yaparsam hamuruna kakao atmadan deniyeceğim.Aslında içini de beyaz yapsak olur sanırım.Bir Allahın günü yok ki, olaysız bir Ülke haberleri alalım.Aynı moralsizlik herkezde ...Hoşcakal...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keki beğenmene çok sevindim, kakonun ölçüsünü hesaba katıp yağını bir tık azaltabilirsin ya da yumurtayı eksiltebilirsin.

      Sil
  9. Elif, seni gerçekten çok seviyorum ben. Ben de yazdıklarını okuyunca çok duygulandım. Canımsın. Biliyorsun. Hayatta çok fazla yanılmadığım bir konu, insanlar hakkında hissettiklerim. Gözlem yeteneği mi, hissiyat mı... bilmiyorum. Seni taaa ki bana ilk yorumu yaptığın günden beri sanki hep tanıyormuşum gibi hissettim. Hep özel biri olduğunu bildim. Daha farklı. Sürüden olmayan. Düz... İyi ki hayatımdasın. Elif'im :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahum canımsın demiş miydim sana daha önce.....

      Sil
  10. merhabalar,
    öncelikle çokkk geçmiş olsun,rabbim şifa versin inşallah,
    kızına da zihin açıklığı ve bol bol başarılar diliyorum.
    umarım herşey gönlünden geçirdikleri gibi olur evlatlarımız için,
    içten yorumun için çok teşekkür ediyorum,
    güzel,sağlıklı,mutlu bir hafta sonu diliyorum
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Elif'in Terazisi,
    Uzun zaman oldu, özlemişim. Çok geçmiş olsun, kızlarına başarılar dilerim. Ne yazık ki böyle bir ülkede yaşıyoruz, eskiden en güvenilen sınavlar bile bugün kopya iddialarıyla çalkalanıyor. Yazık değil mi bu çocuklara ve de ailelerine.
    Sussak çıldıracağız; söylesek faydası yok... Pisi pisine ölüyor insanlar da kılları kıpırdamıyor, robot olsa çatlardı yaşananlar karşısında...
    Yine de umudumuzu korumak zorundayız güç olsa da...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)