9 Kasım 2012 Cuma

Atam Seni Arıyoruz-Anıyoruz!!!


15 yorum:

  1. Minnettarız, Atamıza ve onu unutmayıp kadir kıymet bilenlere.

    YanıtlaSil
  2. Hemde nasıl arıyoruz, ah ah

    YanıtlaSil
  3. Keşke yine yanımızda olabilseydi.
    O'na çok ihtiyaç var.
    Ama O zamanında bu günleri işaret ederek, muhtaç olduğumuz kudretin, damarlarımızdaki asil kanda olduğunu söylemişti...

    YanıtlaSil
  4. Arıyoruz hem de çok, Allah rahmet eylesin.

    YanıtlaSil
  5. Saygıyla, özlemle anıyoruz, eserleriyle yaşayacak, yaşatacağız...

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar,

    Türkiye Cumhuriyetinin banisi, büyük devlet adamı ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 74. yıldönümünde onu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz.

    "Büyük liderler için kuşkusuz ki matem değil; fikirlerine sadakat gereklidir." fikrinden hareketle 10 Kasım tarihini bir matem ve milli bir yas günü olarak kabul etmek yerine, fikirlerine yönelmek için bize verilmiş bir fırsat olarak görmekteyiz.

    Demokratik, laik ve çağdaş değerlerinden oluşan kişiliğindeki bütünleştirici kimliği ve bilimi kılavuz edinmiş olan anlayışı ile Atatürkçü Düşünce Sistemi, TC. Devletini milleti ile sonsuza denk bölünmez bütün olarak yaşatacak, en büyük ateşleyici güçtür.

    Bu duygu ve düşüncelerle, ilke ve devrimleriyle hiç sönmeyecek bir meşale misali aydınlattığı uygarlık yolunda kararlı ve de istikrarlı ilerleyişimizi sürdüreceğimize, manevi huzurunda söz veriyor ve kendisini rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  7. O mavi gözlü bir devdi,daima yüreğimizde yaşıyor.Bu nedenle ölüm günü olarak değil,minnettarlığımızı gösterdiğimiz gündür.

    YanıtlaSil
  8. Bugün facebook'da bir resim-yazı vardı. Tarih bile sıraya girdi diye. ''10.11.12'' Asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Sevgiler güzel yüreklim.

    YanıtlaSil
  9. Evet çok arıyoruz, anıyoruz ama artık umutluyuz. Milyonlar uyandık, geliyoruz ilkelerinin arkasından. Işık içinde yatsın.

    YanıtlaSil
  10. Canım,
    hiç unutmuyoruz ki. O bizim baş tacımız.Özellikle kadınların onu daha iyi anlayıp, sevmeleri gerektiğini düşünüyorum. O olmasaydı, halimiz ne olurdu düşünmek bile istemiyorum.
    Öyle bir dahinin bizim Ülkemizden çıkması nasıl da büyük mutluluk.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  11. Kızımın okulu bu sene Anıtkabir'e götürecek ilkokulları. Hem Ankara, hem Anıtkabir gezisi. Velilerle birlikte. Anlamlı ve güzel bir deneyim olacak hepsi için.

    YanıtlaSil
  12. Becerikli Elif'im benim. Çok lezzetli görünüyor. Ellerine sağlık. Seni terazilerin becerikli olanı ilan ediyorum canım.
    Sevgilerimle Elif'immmm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Terazi kardeşim benim, yorumunu bir üstteki yazı için aldım kabul ettim. Çoooooook teşekkürler, güzel gönüllüm:)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)