31 Mart 2013 Pazar

Yine etol

Biliyorum pek üstüste oldu ama arşivde kalınca unutuyorum. Nisana girmeden bari yayınlayım dedim.


Bu da pastalar, kekeler, muhallebiler için portakal kabuğu şekerlemesi, portakallar geçmeden aklınıza düşüreyim istedim. Yapılışı burada, reçelini de unutmamak gerekir burada
Daha önce küçük küçük doğramıştım, bu kez robotta çektirdim, daha kullanışlı oldu.O yüzden yeniden fotoğraf yayınladım.

Sağlıcakla kalalım:)

17 yorum:

  1. eline sağlık Elif'cim, etol de güzel, şekerleme de, sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Etolleri değil ama, portakalları yapabilirim. Reçel yemiyoruz, daha doğrusu yememeğe çalışıyoruz, babam için yapmıştım sadece...
    Ellerin dert görmesin...

    YanıtlaSil
  3. çok şık olmuş canım.çok beğendim.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Canım sana becerikli terazim diye boşuna demiyorum ben:)
    Maşallah sana. Bütün etolleri çok beğendim ama bunun örneği daha da bir başka güzel olmuş. Etol kullanabilen biri değilim ama bu örnek başka şeylere de kullanılabilir.
    Ellerine sağlık canım. Portakal kabuğu fikri de süpermiş hani. Birçok becerikli kadını buralarda gördükçe ve okudukça, kendimi bir sorguluyorum:)
    Sevgiler sana Ümitköyden:)
    Öpüyorum seni canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taptatlı terazim,
      Öyle yemekleri, el işlerini üstüste yayınlayınca çok becerikli olarak algılanabilirim ama o kadar değil. Sadece sevdiğim şeylere zaman ayırıyorum ve tembellikte yapıyorum.
      Üstelik sen de yazı yazmada beceriklisin bak bende de o yok.
      Bednden de sana kocaman sevgiler:)

      Sil
  5. Allah'ım Allah'ım nasıl güzel görünüyor o şekerlemeee :) Ellerine sağlık tatlişkom :)

    YanıtlaSil
  6. sevgili elif bu etolün yapılışını yazman mümkünmü acaba? şimdiden teşekkürler. sayfanı beğeniile izliyorum. hoşçave mutlu kalman dileğiyle .müge

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müge ilgine , beğenine teşekkürler. Bu ara biraz işlerim var ilk fırsatta açıklarım. Unutursam , yine hatırlat ama, sağlıcakla:)

      Sil
  7. Ühü ühü...Elif'ciğim,ben iki gün suda bekletip şekerle kaynattim,bayağı bir aromalı oldu.Ne bileyip kaynatıp süzmedim,korktum çok aroması gider diye....Ayrıntılı tarifin için teşekkürler canım.Öptüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siboş ağlama bak seninki de aromalı olmuş ne güzel. Hem suyundan sirke yaptın, daha ne olsun.
      Öptüm:)

      Sil
  8. yayınla kuzum tabi çok doğru:)))
    harika ne diyeyim muhteşem:)))

    YanıtlaSil
  9. güzel şeylere ..ellerin dert görmesin denir canım.

    YanıtlaSil
  10. canım bloguma hoşgeldin öncelikle, bende senin çok eski izleyicilerindenim. Etol çok güzel olmuş eline koluna sağlık, modeli çok beğendim, iyi günlerde kullan, sevgiler.....

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)