24 Ekim 2011 Pazartesi

!!!! ????

Arkadaşların bloglarında okudum, inanamadım. Sosyal meyada "oh olmuş" diyebilen insanlar varmış. Allahı tetikçiniz yerine mi koydunuz, gafiller. Biz sadece ve sadece teröre destek olanlara karşıyız.
Yıllarca teröre, yoksulluğa, eğitimsizliğe, depreme karşı bir devlet politikası oluşturulamadı, hükümetler geçici popülist yaklaşımlar sergilediler. Bunun acısını masum bebeklerden, çocuklardan, gençlerden, yaşlılardan çıkartmak bize  yakışır mı? İnsaf ya hu:((
Allah kayıplarımıza rahmet, kalanlara sabır güç, hepimize sağduyu, merhamet versin.

8 yorum:

  1. Bu zihniyetle hiç bir yere varılmaz,akla karayı iyi ayırmak lazım.İnşallah böyle düşünen çok insan yoktur.Şu an onların her türlü desteğe çok ihtiyacı var.

    YanıtlaSil
  2. Evet Elifcim dün gece yazılanlara bende inanamıştım.

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle katılıyorum. Deprem pakistanda olsa da vanda olsa da ankarada olsa da aynı hepsi aynı can.Yani elinde silah tutup mehmetçiğe ateş eden değillerki oh olsun diyelim.Böyle söylentiler aslında terör örgütünün işine geliyor. bak bizi farklılaştırıyorlar bizi ayırıyorlar diye...bu düşünceleri paylaşmakla hatta düşünmekle kimin ekmeğine bal sürdüğünü bilselerdi eminim yapmazlardı.Uyanık olmak lazım.Bu bizim görevimiz.

    YanıtlaSil
  4. bu tür lafları çıkaranların yine ülkemizi parçalamak,birlik ve beraberliğe leke sürmek isteyenlerin olduğu kanısındayım...
    rabbim yardımcıları olsun..
    acılarının içinde birde bu tür laflar kimbilir nasıl yaralar o insanlarımızı::(
    offf...
    off..

    YanıtlaSil
  5. Canım,
    çok haklısın. Başkasının acısından mutluluk nasıl olabilir ben buna inanamadım. O zaman bu iş onların istediği gibi olur.
    Orada canı yanan her insana benimde içim yanar. Nasıl şehit benimse felakete uğrayanda benim insanım. İnsanlığımdan utanmak istemiyorum.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  6. Elifcim ne güzel anlatmışsın. Ben de inanamadım. Van'da vefat edenlere rahmet okuyunca sinirlenenler var. Bu kadar mı zor insan olmak??

    YanıtlaSil
  7. bloglarda yine az sey yazildi twitterda facebookta yazilan seyler insanliga siyacak seyler bile degildi.

    umarim herkes daha merhametli olur...

    YanıtlaSil
  8. Ben buna toplu akıl tutulması diyorum. :(

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)