13 Nisan 2012 Cuma

Ohh be:))



Bugün benim için zor bir gündü ama çok şükür iyi sonuçlar aldık. Annem sabah anjiyo oldu ve sonuçlar korktuğumuz gibi çıkmadı ve taburcu oldu. Taburcu dediysem zaten hastanede yatmadı. Sabah gittik anjiyo oldu, bir kaç saat kum torbaları kasığında kalacak şekilde yattı.

Babam ile de aynı durumu yaşamıştık, anjiyo sonucu doktoru apar topar yatırmıştı. Bir kaç saatliğine bile hastaneden ayrılmasına izin vermemiş, tehlikeyi göze alamam demişti; ameliyat olmuştu.
Aslında kuruntulu değilimdir ya da ben öyle sanıyormuşum. Kolay kolay da doktora gitmem ama şimdi sanki göğsümde bir ağrı peydah oldu, ilk fırsatta ben de kontrole gideceğim.

19 yorum:

  1. Annenizede sizede geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olsun. İyi sonuçlar almış olmanıza sevindim.
    Allah (c.c.) sağlık versin.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Çok çok geçmiş olsun, hastane sağlam insanı hasta ediyor.
    Kayınvalidem bugün taburcu oldu, bir haftadır hastanedeydim. Perişan olduk. Tüm hastalara şifa diliyorum.
    Kontrol ettirmekte yarar var, ama hep ihmal ediyoruz.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Annene geçmiş olsun,inşallah sende gider içini rahatlatır gelirsin,iyi hafta sonları.

    YanıtlaSil
  5. Elifciğim anneciğine çok geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  6. Canımcım, çok geçmiş olsun. Çok sevindim anneciğinin iyi olmasına. Bence senin ağrın da psikolojiktir. Sıkıntı, stres çok etkiliyor çünkü. Ama yine de göstermekten zarar gelmez. Hem aklında da kalmamış olur. Ama inanıyorum ki sıkıntıdan olmuştur. Sen benim kalp hikayelerimi dinlesen çok gülersin :) 4 senedir insanların beynini yedim :(
    Canım arkadaşım, lütfen kendine iyi bak. İyi ki varsın. Tekrardan geçmiş olsun. Güzel ve sağlıklı bir hafta sonu diliyorum hepinize. Kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Canımcım, çok geçmiş olsun. Çok sevindim anneciğinin iyi olmasına. Bence senin ağrın da psikolojiktir. Sıkıntı, stres çok etkiliyor çünkü. Ama yine de göstermekten zarar gelmez. Hem aklında da kalmamış olur. Ama inanıyorum ki sıkıntıdan olmuştur. Sen benim kalp hikayelerimi dinlesen çok gülersin :) 4 senedir insanların beynini yedim :(
    Canım arkadaşım, lütfen kendine iyi bak. İyi ki varsın. Tekrardan geçmiş olsun. Güzel ve sağlıklı bir hafta sonu diliyorum hepinize. Kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin. sevgiler iyi hafta sonları...

    YanıtlaSil
  9. Çok geçmiş olsun annenin kaygısını atmışsın. İnşallah seninki de sadece kuruntudur.

    YanıtlaSil
  10. Canım,
    geçmişler olsun. Gözün aydın. Çok sevindim canım. Kaç gündür telefon ediyorum ama ulaşılamıyor diyor. O nedenle çok merak ettim. İki gündür evde değildim gittiğim yerde de internet yoktu. Eve gelir gelmez bloguna baktım. Çok şükür iyi sonuç almışsınız.
    Sen de telaşlanma ama kontrol ettir elbette.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  11. Canım çok çok geçmiş olsun. Allah hastalık göstermesin..

    YanıtlaSil
  12. çok çok geçmiş olsun.. sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  13. Geçmiş olsun anneciğine canım..
    İnşallah sendekide basit bir üşütmedir korkulacak birşey değildir..
    Sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  14. Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, güzel yorumlarınızla beni çok mutlu ettiniz, destek verdiniz. Hepinize ayrı ayrı cevap yazmayı çok isterdim ama bugün gerçekten çok yorgunum.
    Telefonla ulaşmak isteyen arkadaşlar aksi gibi telefonum bozuldu ve tamircide, o yüzden görüşemedik.
    Hepiniz iyi ki varsınız, sağlıcakla kalın:)

    YanıtlaSil
  15. Elif geçmiş olsun canım ama kendinide ihmal etme...Ben babamı geçen sene 58 yaşında ani kalp krizi ile kaybettim sonra tüm aile her yerimize baktırdık böyle şeyler ihmale gelmez beyazhanımelinin dediği gibi sıkıntıda olabilir ama .....sevgiyle kal

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)