8 Nisan 2012 Pazar

Maviş kutu


Ahşap boyama kursuna gitmedim, benim yaptıklarım uyduruktan. Kumaş boyama kursunda öğretmenimiz iki hafta kadar yapmak isteyenlere ahşap boyama da göstermişti, işin mantığını oradan kaptım.
Genellikle yaptığım boyamalardaki desenleri kumaş boyama mantığıyla yaparım. Hatta kumaş boyalarının artıklarını kullandığım olmuştur, bu kutuda ki desende olduğu gibi.


Yeniden ahşap boyama kursuna gidecek hevesim yok,zaten ancak halk eğitim kurslarına katılabilirim. Oradan da bir süre sonra sıkılıyorum. Benim hayal gücüm ve yapmak istediklerimle öğretmeninki aynı olmuyor. Onlara da hak veriyorum belli bir müfredatı uygulamak zorundalar amma velakin ben daralıyorum.
Güzel kızım güle güle kullansın:)

17 yorum:

  1. çok şık olmuş.ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  3. Çok şık olmuş, bayıldım canımcım. Hem şık, hem zarif. Tatlı kızcağızın güle güle kullansın.
    Ellerine sağlık hamaratım, beceriklim. Çok çok öpüyorum. Harika bir hafta diliyorum ailecek size, sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Elifciğim, uyduruk derken, kafana göre tasarlamayı kastemişsin sanırım.Çalışman hem temiz hem de çok güzel olmuş.Bence yemek kadar el işlerinde de yeteneklisin.Çok beğendim.Ellerine sağlık.Güzel kızına güzel bir hediye,iyi günlerde kullansın inşallah.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. iyi günlerde kullansın rengine bayıldım. ben de kumaş boyama kursuna gitmiştim bir zamanlar onları ahşapta denemek hiç aklıma gelmedi eline sağlık sevgilerimi gönderiyorum

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık özellikle kadınların hamarat olmasına bayılıyorum biz imkansızı başarırız bende kurdele nakışı ve tel kırmaya gidiyorum mavi kutu harika ellerine sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Canım,
    ellerine ve emeğine sağlık. Çok şık olmuş. Renklerine ve desenine bayıldım. Bence gayet başarılısın.Beceriklilik bu işte. Ben de çabuk sıkılanlardanım. Maalesef bir kere kursa gittim hayatımda ama o kadar sabırsız biriyim ki her şey çabuk olsun istediğim için zamanla sıkılıyorum.
    Kuzucuğun en iyi günler de kullansın.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  8. Elifciğim çok şık bir kutu olmuş. Ellerine sağlık. Çok beğendim.

    YanıtlaSil
  9. Elifciğim çok şık olmuş ellerine sağlık.Kızın güle güle kullansın

    YanıtlaSil
  10. maviş kutun süper olmuş bayıldım ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
  11. Çok hoş bir kutu olmuş.Kızınız güle güle kullansın sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Ellerine sağlık.Çok güzel görünüyor.Güle güle kullansın.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  13. Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerine....Maviş kutun çok hoş emeğine eline sağlık sevgyle kal...koşturmacalar kraliçesi üzgün ama haftasonu bir siparişi varki 3o kişiye pasta börek yapacak....koştururken aklıma hep sen geleceksin....

    YanıtlaSil
  14. Maharetli hatunsun yapacak bir şey yok :)) Nefisss. Çok şık. İyi günlerde kullansın inşallah. Öpüyorum canım..

    YanıtlaSil
  15. ellerine sağlık canım bana da beklerim:))

    YanıtlaSil
  16. Kursa hiç ihtiyacın yok arkadaşım:)) Şimdi herşey internetten öğreniliyor zaten. Çok beğendim kutuyu. Ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)