18 Mayıs 2012 Cuma

19 Mayıs 1919 Kutlu Olsun



Bayrağımı astım, birazdan Anıtkabir'e Paşa'mı da ziyarete gideceğim.
"Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım."

7 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. anıtkabir çok anlamlı ve duygu yüklü
    müzesini de gezmeni öneririm
    bayramın kutlu olsun

    YanıtlaSil
  3. Canım,
    biliyorum ki ülkemin hiç bir dönemi 18 Mayıs l9l9 dan daha karanlık değil. Biz buna rağmen o günlerde Cumhuriyeti kurmayı başardık. Ülkemin gençleri Atatürk'ün açtığı ve aydınlattığı bu yolu asla kapatmayacak ve kapattırmayacak.
    Nice 19 Mayıslara.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  4. Hepimizin bayramı kutlu olsun. Keşke biz de orada olabilseydik. O kalabalıklarla o ruhu, o heyecanı yaşayabilmek, herşeye rağmen, çok güzel.
    Sevgiler canımcım.

    YanıtlaSil
  5. Canımcım, yorumunu yayınlamadım, belki istemezsin diye. Bugün gördüm, özür dilerim. Ama bu becereksiz arkadaşın, anlamadı dediğin şeyi. Senin izleyici sayfanda mı var o papatyalı profil resmi. Hem seninkine hem benimkine baktım, bulamadım. Kaldırdınmı? Ayyy çok merak ettim, ama bir türlü bulamadım, daha doğrusu anlamadım. Deli oldum, çok kızdım kendime, zaten 2 gün geçmiş üstünden. Böyle olunca çok üzülüyorum. Benden birşey istemişsin ama ben yeni gördüm, üstüne üstlük bir de dediğini yapamadım, çok özür dilerim. Zahmet olmazsa bir daha anlatsana, çatlayacağım meraktan :)
    Çok öptüm, hamaratım güzelim ve canımcım :)

    YanıtlaSil
  6. Ayyy inanmıyorum, şimdi gördüm, biraz geç oldu ama :) Gerçi eski isimle olanı yani teraziyi gördüm, hani bakar kör derler ya ben o cinsim işte. bağlantı var ama davetli olmadığım için giremedim. Ama ismi gördüm en azından. Alkışlar bana :)

    YanıtlaSil
  7. kimse engel olamaz CANIM...burda bizimde ilk defa inat olsun diye cumhuriyet bayramı gibi oldu...fener alayı yaptılar..sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)