1 Ocak 2012 Pazar

YEDİ, BEN , MİM

 Yeni yıl geldi hoşgeldi, inşallah güzellikle anacağımız bir yıl olur.
Dün kar yağışını çok bekledim ama nafile (gerçi bizim burası bembeyazdı). Bu sabah lapa lapa karla uyandık. Eşimle ormanda bir gezintiye çıktık, göl tarafına geçtik, çooook güzeldi . Eve geldiğimizde yorulduğumu farkettim, karda yürümek meğer yoruyormuş.

Bazlama mayaladım, onun mayası gelirken beni 7 özelliğimi yazmam için mimleyen Canımcımm Beyaz Hanımeli'nin mimini cevaplamaya geldi sıra. Biraz uzun bir ara oldu, kusura bakma emi.
  • Sürekli bir şeylerle meşgul olurum, aklımda bir sonrakinin planlaması vardır. 
  • Galiba bu yüzden elim biraz ağırdır, "eli işte gözü oynaşta" misali, elimde başka aklımda başka bir şey olunca, böyle oluyor tabi.
  • İçimde muzur, matrak bir çocuk var.
  • Fakat yine benim içimde kırılgan, alıngan, ağlak, zırlak, sümüklü bir kız var.
  • Mavi- turkuaz rengini çok severim.
  • Çok sadeyimdir, canlı renkleri, makyajı kendime yakıştıramam , beceremiyorum da zaten.
  • Aaa bir de kırkından sonra içimde bir amazon varmış, onu farkettim. Ortaya çıkınca pek fena...
Bu mim hepinizindir arkadaşlar, tekrar yeni yılımızı kutluyorum:)

5 yorum:

  1. Canım,
    ne samimi cevaplar olmuş. Makyaja ihtiyacın olmayacak kadar güzelsin de ondan. Sevimli ve neşeliyim, içten ve samimiyimi de ben ekliyorum cevaplarına. Tanıdığımdan beri senin için hep bunları düşünüyorum. Sanki yıllardır tanışıyor gibi samimiyet duyduğuma göre.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  2. Cevaplarin pek tatli olmus,"sümüklü kiz " ifadesi tamda bana göreymis! Seninde yeni yilin kutlu olsun,hersey iyi gecsin...

    YanıtlaSil
  3. Canım benim, ne bakcam senin kusuruna. Sen benim şeker arkadaşımsın. Aramızda böyle şeylerin lafı bile olmaz. Ben zaten seni biliyorum canımcım.
    Ama yine de teşekkür ederim, zaman ayırıp cevapladığın için. Cevaplarını okurken biraz daha yakın hissettim seni. Ve bir kez daha anladım benzer huylar ve karakteler birbirini çekiyor. Bütün arkadaşlarımızla birçok ortak noktamız olması da bu yüzden sanırım.
    Ayyy yine destan yazmaya başladım :) Burada bitireyim bari yazımı :) (Ama şunu eklemeden gitmeyeyim :) hani ormanda gezintiye çıktık diye yazmışsın ya, kafamda aynı filmlerdeki gibi harika bir manzara canlandı. Ağaçlar, her taraf bembeyaz, havada kar kokusu.... süper)
    Sağlıcakla kal canımcım. Çok çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
  4. ne guzel yazmissin ablacim,keyifle okudumm...yüregine saglik ...
    (aklim ekmeklerde kaldi :) )

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)