19 Mayıs 2013 Pazar

BUGÜN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

Neler yapmadık ki 
bu vatan için...
Kimimiz nutuk attık,
kimimiz öldük!!!
                                 Orhan Veli

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

7 yorum:

  1. Bayramımız kutlu olsun. Gönül rahatlığıyla bayram yapacağımız aydınlık günlere...

    YanıtlaSil
  2. Hem de neler yapmadı ki!Tüm Dünya Liderleri O'nun bugüne kadar gelmiş geçmiş en büyük lider olduğunun hep farkında oldular!

    "Yüzyıllardan beri felaketten felakete sürüklenen Türk ulusunun içinden ‘Türk’ün makus talihi’’ ni yenen bir büyük insan çıktı. O, düşünceleriyle, eylemleriyle ve de devrimleriyle 20. yüzyılı derinden etkiledi. Çanakkale'den başlayan, Sakarya ve Dumlupınar ile devam eden askeri başarıları ve daha sonraları gelişen siyasal dehası ile yüzyılımızın tarihine yön verdi. Bir imparatorluktan ulusal bir devlet yarattı. "Ümmetten ulus çıkardı. İnsanları teba olmaktan kurtarıp uygar yurttaşlar konumuna getirdi. Geri kalmış, geri bıraktırılmış ümmi bir toplumdan, laik bir cumhuriyet yaratarak Türkiye'de aydınlanma devrimini, Türk hümanizmini başlattı. Tarih sayfalarından Türk ulusunun egemen bir ulus olarak silinmesini önledi. İşte bu deha Kemal Atatürk 'tür."

    19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

    YanıtlaSil
  3. Elif'ciğim başımızdakiler bol bol nutuk atıyorlar ama görüyoruz muhalefet denen sünepeleri...neyse yine de kutlu olsun her olumsuzluğa rağmen...sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  4. Bugün bize çok özel bir hediye.
    Bayramımız kutlu olsun.
    Sevgiler Elif'ciğim...

    YanıtlaSil
  5. Neler yapılmaz ki bu Vatan için. Çok güzel bir Ülkemiz var. Gurur duyuyoruz.. Gençlerimizi kutlarımmm Bayramları i,le sonsuza dek özgür yaşasınlar..

    YanıtlaSil
  6. Orhan Veli negüzel özetlemiş çok kısa ama düşününce kitap yazılır. Hepimize kutlu olsun.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)