5 Ağustos 2012 Pazar

Yetsin artık!!!!!!!!!!

Şu saat oldu ne haber dinledim , ne gazete okudum. Şimdi bir göz atayım dedim, atmaz olaydım şehitlerimiz varmış. Allah gani gani rahmet eylesin....
Yapabileceğimiz ne var ki...
Belki;



Akşam yemeğinde iştahımız kaçacak, çatalla tabağımızı didikleyip duracağız.

Olimpiyatları takip ediyorsanız, benim gibi 100 m finallerini Bolt'u bekliyorsanız , vayy be elin oğlu neler yapıyor diyeceğiz.

Bayan milli voleybol ve basketbol takımlarımızı izleyeceğiz, kazanırsak , içlerinden biri bu galibiyeti şehitlerimize ve ailelerine armağan edecek.

Fakat hiç bir şehit ailesi bunu duymayacak, duysa bile acıları dinmeyecek.

En fazla sabah ağzımızda pas tadıyla uyanacağız.

Cenaze törenlerinde "şehitler ölmez, vatan bölünmez " haykırışları yükselecek.

Yine geniş çaplı operasyonlar başlayacak.

Şerefsizlerin telsiz konuşmaları basına yansıyacak.
....
....
....
Hayat devam ediyor etmesine de, boğazımızdaki  düğüm ne olacak?
VATAN SAĞ OLSUN!!!
Bu son olsun istiyoruz, vatanımız evlatlarıyla  sağ olsun.....


10 yorum:

  1. Ablacım o kadar güzel yazmışsın ki içimizdekileri dile getirmişsin. Şehitlerimize allahtan rahmet diliyoruz allah ailelerine sabır versin.

    Sevgiler güzelim...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Elif sitene bayildim, istahim kabardi resmen, hepsi birbirinden lezizi gorunuyor, ellerine saglik. Sehitlerimiz icin denilecek soz yok gercekten bende gazete ve tv bakmaya korkar oldum.... Allahtan ailelerine sabir ve guc vermesini dilemekten baska bir sey yapamiyoruz malesef :(

    YanıtlaSil
  3. hepimizin başı saolsun canım.ramazanda hergün şehit haberi almak kadar kötü bir şey yok sanırım.çok üzgünüm çok.

    YanıtlaSil
  4. elif'cim,
    malesef ki,vatan da bölünüyor,askerler de şehit oluyor,
    kelimeler yetersiz kalıyor,
    ateşte düştüğü yeri yakıyor canım benim,

    hayırlar versin rabbimiz,

    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. çok üzücü yaşanılanlar , şehit vermekten bıkmadık koltuk uğruna. Amma değerli koltuk sevdasıymış :(

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar,

    Evet, vatanımız evlatlarıyla sağ olsun!.. Emperyalist Batılı odaklar PKK'yı bir maşa gibi kullanarak yükselişimize engel olmaya; biz, PKK ile mücadele ederken çevremizde olup biten haksızlıklara engel olacak fırsat ve gücümüzü yoketmeye çalışmaktadırlar. Türkiye'nin güçlenmesi, emperyalist ve düşman ülkelerin işine gelmemektedir.

    Aziz şehidlerimize Allah'tan rahmetiyle muamele eylemesini ailesi ve yakınlarına sabr-ı cemil ihsan etmesini dilerim. Türk milletinin başı sağolsun. Çarpışmada yaralı olup tedavi gören tüm güvenlik güçlerimize de Yüce Allah'tan acil şifalar dilerim.

    Konuya olan duyarlılığınıza, hassasiyetinize ve konuyu bizlerle paylaşmanıza da çok teşekkür ederim. Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil
  7. Canım kesinlkle aynı acıyı hissediyor, asıl ocaklarına ateş düşenlerin acılarını tahmin bile edemiyoruz:)Elimizden gelen dua etmek bu mübarek günlerde bir kez daha ve bu terör bitene kadar...

    YanıtlaSil
  8. aynı hisleri taşıyoruz elifim. vatan evlatlarıyla sağ olsun dileklerime bütün kalbimle katılıyorum

    YanıtlaSil
  9. Sana yürekten katılıyorum Elif. Tıpkı kötü karekterlerin bir türlü yok olmadığı korku filmleri gibi herşey. Umarım ülke olarak silkinip kendimize geliriz. Sevgilerimle... Heyyfi

    YanıtlaSil
  10. Hoca cemaate soruyor: "Hakkınızı helal ediyor musunuz?" Hep bir ağızdan cevap veriyoruz: "Helal olsun!". Ama o şehide soramıyoruz, "Sen de hakkını helal ediyor musun?" diye... Boğazımda yumruk, gözümde yaş... Geride kalan ailelerinin acıları asla ve kat'a dinmez, yaşları kurumaz, yasları bitmez.. Yazmak istediğim o kadar çok şey var ki. Evlatlarımızı kirli oyunlara kurban veriyoruz.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)