17 Haziran 2011 Cuma

BU NEYDİ ŞİMDİ!!!!!!!!!!

Dünki  yağışı Allah bir daha göstermesin. Ben böyle dolu fırtınası görmedim , dalları , otları, kiremitleri, olukları kırdı geçirdi.   Sırf bizim apartmanın ziyanı 10 .000 TL.
Bu fotoları yağışın başında çektim. Çatıya vuran dolu sesleri, Konya yolundan gelen ambülansın siren sesleri, kuşun ürküp çıkardığı sesler …
Bundan birkaç yıl önce Ankara bir kuraklık yaşamıştı , bazıları artık dindar yöneticiler gelirse bu uğursuzluğun kalkacağını söylemişti. Artık hamdolsun tepeden tırnağa yöneticilerimiz de dindar. O halde bu neydi şimdi!!!
Su hiçbir şeye benzemiyor azı da çoğu da felaket, dindar yönetici falan dinlemiyor.
Bir de güzel haberim var , yarın Ankara Kuğulu Park’ta bir etkinlik var. Blog sahipleri de davetli ama maalesef ben gelemeyeceğim. O saatlerde tavanım aktığı için sigorta experi gelip inceleme yapacak, çok istemiştim oysaL
Detaylı bilgi burada                                                                                   

7 yorum:

  1. yağmur bu sefer çok başka türlü yağmış Ankara'ya!..(bir mesaj mı vermiş yoksa!!)

    çok geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  2. Elifciğim çok geçmiş olsun gerçekten bir felaketti dünkü yağış
    öpüyorum

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun diliyorum abimler ankarada oturuyor ve onlar adına çok korkmuştum neyseki ucuz atlattılar sizinde herşey yoluna gelir inşallah doğa hem çok güzel hem de çok acımasız feleketi ağır oluyor başka şeylerden korur inşallah sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. allahın bereketi diyelim yinede..
    geçmiş olsun..
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  5. Canım benim; çok geçmiş olsun. Ankara'daki arkadaşlarımla haberleştikçe yağışlar konusunda duyduklarıma inanamıyorum :( Bu mevsimde inanılır gibi değil. Çok üzüldüm görüntüleri gördüğümde ve şaşırdım.
    Son yazdıklarımı istediğim gibi ifade edemediği için özür dilerim. Ben kimsenin boğulmasını istemem :)ki oradaki boğulmak sözcüğünü farklı biçimde kullanmak istemiştim üstelik.Benim kardeşim ve akrabalarım da Ankara'da. Ankara'lı derken aslında bizi azınlık yerine koyan çoğunluktan söz etmek istemiştim. Hani biz dış kapının mandalıyız ya, ezici çoğunluğun kaçta kaçıyız ya. Yoksa tabii ki kimsenin boğulmasını istemem. Olur mu hiç öle şey. Dediğim gibi ifade eksikliğim olmuş. Sakın ola boğulayım deme :)
    Etkinliğe gidemediğine de üzüldüm.
    Sevgimle öpüyorum..

    YanıtlaSil
  6. istanbul da da hava cok dengesız bı gunes bı yagmur bı bulut gıdıyoruz

    YanıtlaSil
  7. Geçmiş olsun. Normalde başarı alkışlanır bizde başarısızlık... 70 günde alt geçit yapmışlar, ama sular akacak mezra bulamamış, dalgıçlar yüzüyor içinde... Ne desek boş.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)