4 Mayıs 2011 Çarşamba

YAŞASIN, ARTIK BLOGLARIMIZA DOKUNMAYACAKLAR!!!

Yıllar önce bir korku filmi izlemiştim. Serçe parmağı kanayan ve çok acıyan bir kıza bir erkek yanaştı ve parmağının acısını şimdi dindireceğim dedi. Genç kız umutla elini erkeğe doğru uzattı. Erkek o an nereden çıkardığını bilemediğim [muhtemelen tek gözü kapalı şekilde , eşimin koltuk altından izlediğim için]  küçük bir baltayla kızcağızın elini bileğinden ayırdı. Dehşet, acı ve korkuyla bakan kıza parmağının acısını geçireceğimi söylemiştim dedi.
Bizimkisi bu hesap oldu, bloglarımıza dokunulmayacak. Çünkü kökten çözüm bulundu, interneti öldürecekler. İnanmıyorsanız ya da duymadıysanız sorun hazreti google’a, 22 Ağustos internetin ölümü diye…Her türlü açıklamayı okursunuz.
Aslında çocukları korumak içinmiş. Tabiii şu açıdan bakıyorum olaya bizler de kaç yaşında olursak olalım birer ana baba çocuğuyuz.
Bu gün bir yetkili durumun abartıldığını, çarpıtıldığını açıkladı. İnanıyorum tıpkı YGS sınavındaki soru kitapçıklarında yaşadığımız SEHVEN olaylardaki masumiyete, inandığım kadar…
Bu yaşadıklarımız kabus ya da şaka olabilir mi? Ben bizzat muhabbet kuşum şekerden şüpheleniyorum. Klavyenin başında biraz fazla vakit geçirirsem, tuşlara konar, elimi gagalar, çirkef çirkef bağırır, ilgi bekler. Kendisiyle daha fazla ilgilenmem için şikayet etmiş olabilir.
BU fotoğrafı İGG blogundan aldım, geçen bahardan kalma hercai tohumlarım var, geç de çilleniyorlar. Fotoğraftaki gibi klavyemin üzerine şimdiden serpiştireyim , Ağustostan sonra dekoratif bir saksı olarak kullanayım diyorum, şeker de sağolsun arada gelip gübreliyor. Daha ne olsun.

10 yorum:

  1. Korku filmini anlatarak ne güzel bir örnekleme yapmışsın. Paylaştıklarını okuduktan sonra şaşkınlığımı atamadım. Bekleyelim bakalım neler göreceğiz. İyi akşamlar...

    YanıtlaSil
  2. başlığını okuyunca güzel haber vereceksin diye devam ettim okumaya ama nerdeee, hayal ya bizim ülkede bazı şeylerin düzelmesi:) beklemedeyiz artık gireceğimiz yerleride onlara soracağız( ulu reislerimiz ne derse o olur. )yavrucum siz bilmezsiniz ne tehlikeler var bu internette .)))))

    YanıtlaSil
  3. İlk duyduğumda şaka sandım. Cidden. Verdiğin örnek çok güzel olmuş. Ama bak görürsün biz buna da alışırız, herşeye alıştığımız gibi :((

    YanıtlaSil
  4. Ayy ayyy sonuna birşey yazmadan göndermişim yorumu :) çok öptüm canımcım. Sevgilerrrr.

    YanıtlaSil
  5. umarım bu senaryo gerçek olmaz...


    sizde bir imza atın;

    http://imza.la/22agustos

    YanıtlaSil
  6. Canım,
    ne güzel özetlemişsin her şeyi. Haklısın toptan halledecekler. Çocuklarımızı koruyorlar :) ama hala sana kendilerini beğendiremiyorlar. Daha ne yapsınlar kuzum.
    Dilerim o zamana kadar gerçekten yaptıkları yanlışı anlar ve durumu düzeltirler.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Elifin Terazisi, hayırlısı olsun ne diyelim herşey çocuklarımız ise sorun yok :( çözemiyorum gelişen olayları.......sevgiyle sağlıkla mutlu kalın arkadaşım.

    YanıtlaSil
  8. Canım,
    anneler günün kutlu olsun.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  9. Bu duyduklarimin altina ne diyecegimi bilemedim,aslinda kafamda pek basmadi,bu kadar insani nasil kontrol edecekler ve neler oluyor,pek ciddiye almiyorum gibi,cünkü karsi cikmalarini bekliyorum insanlarin!

    Ben yinede ,biraz gec olsada Anneler Gününüzü kutlamak icin ugradim e her ugrayisimda Ankara'da yasayan blogcularsa eger Türkiye'ye gidip gelmis kadar oluyorum nedense,hosuma gidiyor,sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Canım yine nerelerdesin? Anneler günün kutlu olsun. Çok öpüyorum sevgiyle.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)