14 Nisan 2014 Pazartesi

Kravat yenilemece


bunlar yenilenmiş halleri
Geniş kravatları hiç sevemedim gitti. Mama önlüğü gibi duruyor, erkeği şişman gösteriyor.
Eşimin at(a)madığım bir dolu kravatını elden geçirdim. Önceleri içlerindeki telanın yapışkan olduğunu zannedip cesaret edemiyordum, sonra birinin içini açıp baktım ki tela yapışkanlı değilmiş. Zaten kravatların arkası el dikişiyle kapatılıyor ya hani, ohh makinaya gerek duymadan inceltip inceltip elimde kapattım. Fotoğraflar henüz ütüsüz hali, ütülenince çok daha güzel oldular.
bunlar eski halleri
bunlar eski halleri
Eşimin güle güle kullanması dileğiyle...

16 yorum:

  1. çok güzel bir fikir ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel düşünmüşsünüz ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  3. geniş kravatlar 70'li yıllarda filan modaydı galiba (yanlış hatırlamıyorsam eski Türk filmlerinde görüyorum bazen) hakikaten çok itici:)))eşin güle güle giysin ve ne harika bir eşim var desin herkesin eşi böyle şeylerle uğraşmıyorum biliyorum çünkü:)
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjde'cim çok teşekkür ederim , seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı, üretmeyi. Sevgiler.

      Sil
  4. Tebrikler Elif'çiğim ! Harika bir sonuç ve cepte kalan, başka işlerde daha iyi değerledirilecek paralar. Marifetli, düşünceli, tutumlu, pratik insanları çok takdir ederim ve sayısının çoğalmasın dilerim.
    Kucak dolusu sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nowa benim için saydığın sıfatlara çok teşekkür ederim, aynıları fazlasıyla sende de mevcut; samimi fikrim budur.
      Ben de kocaman sevgiler gönderiyorum.

      Sil
  5. Mama önlüğü yakıştırması çok hoşuma gitti:) Eşim hiiiiiiç takım elbise ve kravat kullanmaz desem yeridir. Anca yeğenlerinin düğünü falan olursa o zaman, bir de nadiren bayramlarda 1. gün. Bu yüzden moda ne onu da takip etmiyorum. Senelerdir bütün kıyafetleri de aynı renk ve aynı model. Erkek olmak sıkıcı mı olmaktır, istikrarlı mı olmaktır bilemedim şimdi :)) Neyse, güzel iş çıkmış, kravatların işlem gördüğü hiç belli değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))))) Benim eşim de gündelik hayatta kullanmaz ama iş icabı kullanıyor. Ayrıca eşin istikrarlıymış deyip, noktayı koyalım emi:)
      Teşekkürler, sevgiler.

      Sil
  6. güzel fikir.. ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  7. Elif inanamadım bir daha okudum...40 yıl düşünsem aklıma gelmez...Bende bir torba var bunlardan hep saklıyorum çok güzel desenleri var diye...Ben aslında kesip, biçip bir şeyler yaparım diye saklıyorum...Maşallah arkadaşıma...

    YanıtlaSil
  8. :) geçenlerde yaşadığımız kravat krizi geldi aklıma :) bir dolu var evde ve çoğunu kullanmıyor ben başka bişeyler planlıyorum ama ahh zaman :)
    çok güzel olmuşlar.geniş kravat konusunda aynı düşüncedeyim.hatta şimdi bunları görünce beğendiğim bir kaç desenli kravatı kendime bile uyarlayabilirm diye düşündüm :)

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Elif'ciğim ne zamandır uğrayamamıştım, neler kaçırdım kimbilir..:(
    Hoş bir çalışma.. Ben de 10 larca Kravatı atmışımdır modası geçti, vs diye.. Ellerine sağlık eşin güle güle kullansın. Şimdi kaçırdığım yayınlarına göz gezdireceğim yorum bırakmasamda, kim bilir neler var o yayınlarında :) Sevgilerimle..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)